Pickled Oumph!

Pickled Oumph!

Pickled Oumph!

The Pickled Oumph! Base

Ainekset

Keitä vanha kunnon etikkaliemi, 1-2-3 -liemi:
½ dl etikkaa, 12%
1 dl taloussokeria
1 ½ dl vettä
Kiehauta vesi, etikka ja sokeri kunnes sokeri on liuennut täysin.

Maustaminen:
½ punasipuli
½ porkkana
Pari kokonaista neilikkaa
Pari kokonaista maustepippuria
Pari kokonaista valkopippuria
Laakerinlehti
Suola

Tee näin

Leikkaa sipuli ja porkkana viipaleiksi ja lisää ne etikkaliemeen kattilassa. Lisää liemeen myös mausteet. Kiehuta kevyesti noin 5 minuuttia. Ota kattila liedeltä. Anna liemen viiletä ja säilytä esim. lasipurkissa jääkaapissa. Käytä lientä makupohjana kaikkiin Pickled Oumph! -resepteihin.

Seuraava askel:
Käytä niin paljon Oumph! The pure -filettä kuin haluat. Peitä Oumph! vedellä kattilassa. Keitä 15 minuuttia. Kaada vesi pois ja annan Oumph! -tuotteen jäähtyä hieman foliolla peitetyssä kulhossa, jotta se ei kuivu. Viipaloi Oumph! The Pure Filet senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi vinottain, ja lisää viipaleet jääkaappikylmään etikkaliemeen. Aseta jääkaappiin ja anna viilentyä.

Nyt sinulla on The Pickled Oumph! Base, jota voit käyttää ja maustaa juuri kuten itse haluat! Feel free!

Samanlaisia ​​reseptejä
Baby Back Oumph! Maple & Chipotle
2643Pickled Oumph!