Petra Cavini's Oumph! Ch**se balls

Petra Cavini's Oumph! Ch**se balls

Petra Cavini's Oumph! Ch**se balls

4-6 Henk

Ainekset

140 grammaa (1/2 pakkausta) Oumphia! Kebab
Noin 200 grammaa kasvisperäistä pizzajuustoa
150 g aurinkokuivattuja tomaatteja
20 grammaa persiljaa hienonnettuna
3 kpl valkosipulinkynttä
2 rkl kaurapohjaista tuorejuustoa
¼ tl suolaa

Panerointiin
Korppujauhoja
Kikhernelientä
Vehnäjauhoja

Tee näin

Hienonna Oumph! ja aurinkokuivatut tomaatit. Paista sitten pienessä määrässä aurinkokuivattujen tomaattien öljyä.

Raasta juusto suoraan isoon kulhoon. Purista valkosipuli ja lisää loput ainekset. Vaivaa kaikki ainekset yhteen sileäksi ja muokattavaksi taikinaksi. Pyörittele samankokoisia palloja. Paneroi jokainen pallo kaksi kertaa pyörittämällä niitä ensin jauhoissa, sitten kikherneliemessä ja lopuksi korppujauhoissa. Lämmitä neutraali öljy noin 170 asteeseen. Paista noin 60-80 sekuntia, kunnes pallot ovat kullanvärisiä. Laita kulhoon paperipyyhkeiden päälle. Toista, kunnes kaikki pallot ovat friteerattuja ja valmiita.