Oumph! Tandoori Pizza

Oumph! Tandoori Pizza

Oumph! Tandoori Pizza

4 kpl

Ainekset

280 g Oumphia! The Chunk

2 rkl tandooriyrttitahnaa (sen voimakkuudesta riippuen)

Pizzataikina 4 pizzalle

Helppo bechamelkastike:

6 dl kasviperäistä kermaa

2-3 rkl maissitärkkelystä

1 rkl kasvisliemijauhetta

Suolaa ja valkopippuria

 

4 dl raastettua kasviperäistä juustoa

4 kourallista babypinaattia

1 punasipuli suikaleina

Tuoretta korianteria

 

Tomaattirelissi:

2 kourallista kirsikkatomaatteja

1 tl fenkolin siemeniä

2 tl limemehua

1 hyppysellinen suolaa

1 hyppysellinen sokeria

 

Tai tee oma mauste:

2 rkl jauhettua korianteria

2 rkl jauhettua kuminaa

1 tl jauhettua kanelia

1 tl jauhettua mausteneilikkaa

1 tl inkiväärijauhetta

1 tl paprikajauhetta

1 tl cayennejauhetta

1 tl jauhettua kardemummaa

1 tl jauhettua sarviapilaa

1 tl kurkumaa

1 hienonnettu valkosipulinkynsi

0,5 hienonnettu keltasipuli

1 dl ruokaöljyä

Haluttaessa punaista elintarvikeväriä

Tee näin

Anna sipulin ja valkosipulin pehmentyä öljyssä matalassa lämmössä, sekoita mausteet ja anna niiden lämmetä. Sekoita tasaiseksi muutamalla tipalla elintarvikeväriä. Säilytä lasipurkissa.

 

Kuumenna Oumph! pannulla tandooritahnan kanssa. Valmistele loput osat.

Relissi:

Leikkaa tomaatit. Paahda fenkolinsiemenet ja jauha ne morttelissa. Sekoita kaikki.

 

Bechamel:

Keitä kerma ja kasvisliemi. Sekoita maissitärkkelystä hieman kylmään veteen ja sekoita kerman kanssa, anna kastikkeen kiehua sekoittaen. Liian ohutta? Lisää maissitärkkelystä! Mausta suolalla ja valkopippurilla.

 

Muotoile pizzataikina. Levitä bechamel, noin 1-1,5 dl per pizza. Laita pinaatti alimmaiseksi, sitten Oumph!, tomaatit ja sipulit. Ripottele hieman juustoa. Paista uunissa 250-300 asteessa. Ripottele korianteria ennen syömistä. Kokeile erilaisia intialaisia pikkelssejä, tai vaikkapa tätä tuhtia jugurttikastiketta (linkki intialaisiin tacoihin)

Namaste!