Oumph! Kebab Plate

Oumph! Kebab Plate

Oumph! Kebab Plate

4 henk

Ainekset

280 g Oumphia! Kebab Spiced

600 g kokonaisia perunoita (tai pakasteranskalaisia)

½ hienonnettu punasipuli

Haluttaessa jalapenoa

Haluttaessa maissia

Valkosipulikastike:

3 rkl kasviperäistä majoneesia

1 dl ranskankermaa

1-2 puristettua valkosipulinkynttä

1 tl sitruunamehua

1 tl sokeria

Suolaa

Punainen kebabkastike:

1 dl ranskankermaa

3 rkl kasviperäistä majoneesia

2 tl srirachaa

1 rkl tomaattipyrettä

1 tl oreganoa

1 tl kuminaa

1 tl paprikajauhetta

Suolaa

 

Tee näin

Ranskalaiset

Päivä 1: Paista perunat kokonaisina uunissa 200 asteessa, kunnes ne ovat pehmeitä. Jäähdytä ja pidä kylmässä seuraavaan päivään.

Päivä 2: Leikkaa paksuja siivuja perunoista, joissa kuori jäljellä. Paista 180-asteisessa öljyssä, kunnes ne ovat kultaisia väriltään. Ravista öljy pois ja suolaa!

 

Kastikkeet

Sekoita yhteen ja anna seistä 30 minuuttia, tai tee ne päivää aikaisemmin.

Paista Oumph! öljyssä kuumalla pannulla mukavan väriseksi, lisää 0,5 dl vettä ja anna kiehua.

Lisää perunat, kastike ja Oumph! laatikkoon, kuorruta kastikkeilla, valkosipulilla, jalapenolla jne. ja nauti!