Oumph! Caesar salad

Oumph! Caesar salad

Oumph! Caesar salad

4 annosta

Ainekset

280 g Oumphia! Thyme & Garlic
2 roomansalaattia
Muutamia kirsikkatomaatteja
Öljyä

Kastike:
0,5 dl makeuttamatonta soijajuomaa
2 tl Dijon-sinappia
1 – 2 valkosipulinkynttä
1 rkl hampunsiemeniä tai 1 rkl hiivaa
2-3 dl neutraalia rapsiöljyä
2 rkl kapriksia
Noin 1 rkl sitruunamehua
Suolaa ja jauhettua mustapippuria

Lisäksi:
krutonkeja, helpoimmin teet ne repimällä leipää käsin palasiksi ja paistamalla uunissa tai ostamalla valmiina. Haluttaessa kasviperäistä ”parmesanjuustoa”

Tee näin

Paista Thyme & Garlic kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Paista, kunnes Oumph! on rapeaa ja saanut upean värin.

Jaa salaatti käsin ja huuhtele. Jaa kirsikkatomaatit.

Kastike:
Kaada kaikki ainekset, paitsi sitruunamehu, korkeaan astiaan, esimerkiksi litranmittaan tai kannuun. Kaada 1 dl öljyä. Sekoita sauvasekoittimella. Lisää loput öljystä sekoittamisen aikana. Kun kastike muuttuu paksuksi, lisää varovasti sitruunamehua. Jatka sitten öljyllä. Maista ja lisää, mitä arvelet puuttuvan. Enemmän öljyä; paksumpi kastike, vesi tai sitruuna; ohuempi kastike. Päätä itse, kuinka paljo haluat tuoksua valkosipulille huomenna…

Sekoita salaatti kastikkeeseen, heitä sekaan Oumph!, tomaatit, krutongit ja ehkä vähän höylättyä juustoa. Pidä serviettejä käsillä…