Oumph! Bulgur Salad

Oumph! Bulgur Salad

Oumph! Bulgur Salad

4 henkilöitä

Ainekset

  • 2 pakettia sulatettuja Oumph! Kebab -soijaproteiinisuikaleita
  • 4 dl bulguria
  • 8 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 4 hienonnettua viherkaalin lehteä
  • 120 g vihreitä oliiveja
  • 60 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 5 rkl sitruunamehua
  • 4 maustemittaa suolaa (tai maun mukaan)
  • 2,5 dl kaurapohjaista creme fraichea
  • 1/4 kurkku
  • 1 iso valkosipulin kynsi
  • Grillivarras

Tee näin

  1. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää liemikuutio keitinveteen
  2. Leikkaa oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi. Raasta kurkku.
  3. Sekoita bulgur, oliivit, tomaatit ja viherkaali kulhossa. Kaada päälle sitruunamehu ja mausta suolalla. Siirrä sivuun jäähtymään.
  4. Sekoita keskenään raastettu kurkku ja creme fraiche, mausta suolalla ja purista joukkoon valkosipulin kynsi.
  5. Pujota kebab vartaaseen (hanki tarpeeksi lyhyitä vartaita, jotta ne mahtuvat laatikkoon!) ja paista keskilämmöllä!
  6. Pistele poskeesi!
  7. VINKKI: Kun syöt eväslaatikosta, ota varras ulos laatikosta ja aseta se eväslaatikon kannen päälle. Lämmitä kantta mikrossa, mutta nauti salaatti ja tsatsiki kylminä.