Oumph! Bulgur Salad

Oumph! Bulgur Salad
4 henkilöitä
Ainekset
- 2 pakettia sulatettuja Oumph! Kebab -soijaproteiinisuikaleita
- 4 dl bulguria
- 8 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 4 hienonnettua viherkaalin lehteä
- 120 g vihreitä oliiveja
- 60 g aurinkokuivattuja tomaatteja
- 5 rkl sitruunamehua
- 4 maustemittaa suolaa (tai maun mukaan)
- 2,5 dl kaurapohjaista creme fraichea
- 1/4 kurkku
- 1 iso valkosipulin kynsi
- Grillivarras
Tee näin
- Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää liemikuutio keitinveteen
- Leikkaa oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi. Raasta kurkku.
- Sekoita bulgur, oliivit, tomaatit ja viherkaali kulhossa. Kaada päälle sitruunamehu ja mausta suolalla. Siirrä sivuun jäähtymään.
- Sekoita keskenään raastettu kurkku ja creme fraiche, mausta suolalla ja purista joukkoon valkosipulin kynsi.
- Pujota kebab vartaaseen (hanki tarpeeksi lyhyitä vartaita, jotta ne mahtuvat laatikkoon!) ja paista keskilämmöllä!
- Pistele poskeesi!
- VINKKI: Kun syöt eväslaatikosta, ota varras ulos laatikosta ja aseta se eväslaatikon kannen päälle. Lämmitä kantta mikrossa, mutta nauti salaatti ja tsatsiki kylminä.