Hoisin Oumph! Taco

Hoisin Oumph! Taco

Hoisin Oumph! Taco

4 henk

Ainekset

280 g Oumphia! The Chunk

Noin 2 dl Hoisinkastiketta lempimerkiltäsi

2 dl kasviperäistä majoneesia (katso tälle resepti erikseen)

4 tl paahdettua seesaminsiemenöljyä

2 tl limemehua

Kurkku

Vihersipuli

Pienilehtinen salaattiseos

Pehmeä tacoleipä

Öljyä friteeraukseen

Seesamin siemeniä tai furikakea

Tee näin

Aloita sulattamalla Oumph! The Chunk Vedä palat erilleen käsin, niin saat pitkiä suikaleita.

Kuumenna öljy 180 asteeseen.

Silppua sipuli ja kurkku.

Sekoita majoneesi seesamiöljyn ja limemehun kanssa.

Friteeraa hieman Oumphia! kuumassa öljyssä, älä laita kaikkia kerralla, on suuri riski että öljy kiehuu yli. Paista kunnes palaset ovat rapeita – tämä kestää noin minuutin. Poimi reikäkauhalla tai pihdeillä ja yritä ravistella ylimääräistä öljyä mahdollisimman paljon pois. Laita kuuma Oumph! kulhoon ja sekoita hoisinkastikkeen kanssa.

Tarjoile pehmeän leivän, salaatin, silputun sipulin ja kurkun kanssa. Ripottele päälle seesamin siemeniä tai furikakea ja niin paljon seesammajoneesia kuin haluat!