Vegansk Matlådas: Oumph! Bulgur Salad

Vegansk Matlådas: Oumph! Bulgur Salad

About this project

Vegansk Matlådas: Oumph! Bulgur Salad

4 annosta

Nämä tarvitset:

2 pakettia sulatettuja Oumph! Kebab -soijaproteiinisuikaleita

4 dl bulguria

8 dl vettä

1 kasvisliemikuutio

4 hienonnettua viherkaalin lehteä

120 g vihreitä oliiveja

60 g aurinkokuivattuja tomaatteja

5 rkl sitruunamehua

4 maustemittaa suolaa (tai maun mukaan)

2,5 dl kaurapohjaista creme fraichea

1/4 kurkku

1 iso valkosipulin kynsi

Grillivarras

Tee näin:

Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää liemikuutio keitinveteen

Leikkaa oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi. Raasta kurkku.

Sekoita bulgur, oliivit, tomaatit ja viherkaali kulhossa. Kaada päälle sitruunamehu ja

mausta suolalla. Siirrä sivuun jäähtymään.

Sekoita keskenään raastettu kurkku ja creme fraiche, mausta suolalla ja purista joukkoon

valkosipulin kynsi.

Pujota kebab vartaaseen (hanki tarpeeksi lyhyitä vartaita, jotta ne mahtuvat laatikkoon!) ja paista

keskilämmöllä!

Pistele poskeesi!

VINKKI: Kun syöt eväslaatikosta, ota varras ulos laatikosta ja aseta se eväslaatikon kannen päälle. Lämmitä kantta

mikrossa, mutta nauti salaatti ja tsatsiki kylminä.