Petra Cavini’s Oumph! Filo Pastry Pies

Petra Cavini’s Oumph! Filo Pastry Pies

About this project

Petra Cavini's Oumph! Filo Pastry Pies

9 minipiirakkaa

Ainesosat

140 g (1/2 pakkausta) Pulled Oumph!

Noin 250 g filotaikinaa

30 g korianteria

1 munakoiso
1 punainen paprika

1 punainen chili
½ punasipulia
3 dl kasviperäistä ruokakermaa

2 rkl tärkkelystä

1 rkl balsamiviinietikkaa
½ rkl tomaattipyrettä
½ rkl kuminaa

Suolaa ja pippuria
Oliiviöljyä paistamiseen

Koristelua varten
Noin 100 grammaa kaurapohjaista tuorejuustoa tai ranskankermaa

10 g korianteria
Srirachaa

Tee näin:

Aseta uuni 200 asteeseen.

Hienonna punasipuli ja chili ja paloittele paprika ja munakoiso. Paista runsaassa oliiviöljyssä yhdessä maustekuminan ja tomaattipyreen kanssa keskilämmöllä, kunnes niissä on hieno paistopinta. Lisää sitten Oumph! ja laske levyn lämpötilaa. Kun Oumph! on saanut paistua jonkin aikaa vihannesten kanssa, ripottele päälle tärkkelystä. Kaada päälle ruokakerma, balsamiviinietikka ja korianteri. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kun täyte alkaa paksuuntua, aseta paistinpannu syrjään. Ota muffinssivuoka yhdeksälle muffinssille. Sivele jokainen vuoka runsaalla öljyllä.
Jaa filotaikina saksilla 9 osaan saksilla. Lisää sitten useita kerroksia filotaikinasuikaleita jokaiseen muffinssivuokaan kuin piirakankuoriksi. Sivele sitten öljyllä.

Täytä jokainen piirakka paistinpannun seoksella. Paista uunin keskiosassa noin 10-15 minuuttia. Kun ne ovat jäähtyneet hieman, koristele piirakat tuorejuustolla, korianterilla ja Srirachalla.