Petra Cavini’s Oumph! Apple and Fennel Canape

Petra Cavini’s Oumph! Apple and Fennel Canape

About this project

Oumph! Gazpacho

noin 20 palasta

Ainesosat

200 g Oumphia! Salty n Smoky
100 g kaurapohjaista tuorejuustoa
2 viipaletta rieskaa (tunnbröd)
1/2 punainen omena
½ pieni fenkoli
½ ruukkusalaatti
2 rkl raastettua piparjuurta

1/2 rkl siirappia

Suolaa ja pippuria
Kasvipohjaista voita paistamiseen


Koristelua varten
Tuoretta tilliä
Leväkaviaaria

Tee näin:

Viipaloi fenkoli ja omena. Paista yhdessä Oumphin! kanssa voissa, kunnes ne saavat kauniin kultaisen pinnan. Ripottele siirappia ja sekoita varovasti. Anna jäähtyä.

Sekoita tuorejuusto piparjuuren kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä piparjuurisekoitus rieskan (tunnbröd) päälle. Levitä paistoseos leivälle ja lisää muutama salaatinlehti. Rullaa varovasti pitkältä sivulta. Aseta viileään noin 30-60 minuutiksi.

Leikkaa noin 1 cm paksu palat. Koristele tillillä ja leväkaviaarilla.