Oumph! Caesar Salad

Oumph! Caesar Salad

About this project

Oumph! Caesar Salad

4 annosta

Ainekset

280 g Oumphia! Thyme & Garlic

2 roomansalaattia

Muutamia kirsikkatomaatteja

Öljyä

Kastike:

0,5 dl makeuttamatonta soijajuomaa

2 tl Dijon-sinappia

1 – 2 valkosipulinkynttä

1 rkl hampunsiemeniä tai 1 rkl hiivaa

2-3 dl neutraalia rapsiöljyä

2 rkl kapriksia

Noin 1 rkl sitruunamehua

Suolaa ja jauhettua mustapippuria

Lisäksi: krutonkeja, helpoimmin teet ne repimällä leipää käsin palasiksi ja paistamalla uunissa tai ostamalla valmiina. Haluttaessa kasviperäistä ”parmesanjuustoa”

Tee näin

Paista Thyme & Garlic kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Paista, kunnes Oumph! on rapeaa ja saanut upean värin.

Jaa salaatti käsin ja huuhtele. Jaa kirsikkatomaatit.

Kastike:

Kaada kaikki ainekset, paitsi sitruunamehu, korkeaan astiaan, esimerkiksi litranmittaan tai kannuun. Kaada 1 dl öljyä. Sekoita sauvasekoittimella. Lisää loput öljystä sekoittamisen aikana. Kun kastike muuttuu paksuksi, lisää varovasti sitruunamehua. Jatka sitten öljyllä. Maista ja lisää, mitä arvelet puuttuvan. Enemmän öljyä; paksumpi kastike, vesi tai sitruuna; ohuempi kastike. Päätä itse, kuinka paljo haluat tuoksua valkosipulille huomenna…

Sekoita salaatti kastikkeeseen, heitä sekaan Oumph!, tomaatit, krutongit ja ehkä vähän höylättyä juustoa. Pidä serviettejä käsillä…